Bli medlem i Leader Bergslagen

ett rött trähus speglas i vattnet. grönska omkring
Påverka landsbygdsutvecklingen. Leader Bergslagen består av kommunerna i Fagersta, Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg, Ludvika, Nora, Norberg, Skinnskatteberg, Smedjebacken och Surahammar.

Bli medlem i föreningen Leader Bergslagen

Bli medlem och var med och påverka framtidens Leader! För närvarande tar Leader Bergslagen inte ut medlemsavgift, eftersom vi är  mellan två programperioder. Fokus ligger nu på att skapa strategin för 2023-2027. 

Så här gör du för att bli medlem

E-posta aktuella kontaktuppgifter gällande den nya medlemmen (dig själv eller den du företräder) till info@leaderbergslagen.eu.
Ge besked om följande:

 • Namn på organisation
 • Eventuell kontaktperson
 • Adress och ort
 • E-post
 • Mobilnummer

Ange var du bor eller är verksam om din adress inte anger att du finns inom leaderområdet. Samma gäller för organisationsmedlemmar. Du kan också fylla i formuläret nedan.

LAG tar beslut om medlemskapet vid nästa styrelsemöte.
Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor https://leaderbergslagen.eu/ha-kontakt/

Medlemsansökan


  Vem kan vara medlem?

  Leader Bergslagen är en ideell förening. Du, ditt företag, er förening eller annan organisation kan bli medlem i föreningen och på så sätt vara med och påverka vår landsbygdsutveckling.

  Föreningens medlemskår ska bestå av såväl offentliga aktörer som privata företag och ideella föreningar i syfte att uppnå trepartnerskap. Medlem ska bo eller bedriva verksamhet i leaderområdet. Medlem som inte följer föreningens ändamål och stadgar kan uteslutas genom styrelsebeslut. Som medlem i en leaderförening kan du kan vara med och påverka utvecklingsarbetet i ditt närområde. Om du är intresserad av att vara aktiv kan du också bidra till en positiv process under programperioden 2023-2027.

  När du kontaktar oss kan du självklart också få mer information om du så önskar. Dessutom får du bankgirouppgift för betalning av årets medlemsavgift. Föreningen tar inte ut någon avgift för 2021. 

  Stadgar

  Här kan du läsa våra stadgar.

  Senast ändrad 27 aug 2021