Ansökningsdatum för år 2023

Det finns återkommande deadlines för leaderansökningar. Under perioden 2023-2027 kommer det vara möjligt att söka finansiering till leaderprojekt. Innan ni skriver en ansökan och tar fram alla underlag vill leaderkansliet att ni testar er idé med oss samt genomgår projektverkstad. Vet du inte vad leader är? Se våra inspelade infofilmer på youtube. Datum för leaderprojekt […]

Det finns återkommande deadlines för leaderansökningar. Under perioden 2023-2027 kommer det vara möjligt att söka finansiering till leaderprojekt. Innan ni skriver en ansökan och tar fram alla underlag vill leaderkansliet att ni testar er idé med oss samt genomgår projektverkstad.

Vet du inte vad leader är? Se våra inspelade infofilmer på youtube.

Datum för leaderprojekt och förstudier

  • 1/8: E-tjänst öppnar för ansökan.
  • 23/8: Deadline ansökningsomgång 2.
  • 11/9: Deadline kompletteringar.
  • 12/10: Styrelsemöte beslut.
  • 13/10: Besked till sökande.
Ansökningsomgång 3 börjar i december med deadline 17/1 2024, se kalendern. Vi skriver även ut viktiga datum i vårt nyhetsbrev. Vill du komma i kontakt med kansliet, hör av dig.

Datum för checkar

Vi väntar fortfarande på beslut från Jordbruksverket angående checkarna. Checkar är de mindre projekten som är enklare att söka och administrera. Läs mer om checkarna här. Dock vågar vi tro att vi fått beskedet i höst. Har ni en idé på ett projekt? Kontakta oss via formuläret på Testa er idé sidan. Tänk på att samtliga kostnadsförslag i en projektansökan måste ha minst två offerter. Detta förarbete brukar ta en stund. Ni bör också ha möjligheten att ligga ute med utgifter.
  • Deadline 27/9 för beslut 12/10. Passande för er som vill hitta på höstlovsaktiviteter.
  • Deadline 6/12 för beslut 14/12. Passande för er som vill hitta på jullovsaktiviteter.

bild med samma text som i texten