Klimatkrisen – vi kan lösa den

Länk till föreläsningen om klimatkrisen på vår youtubekanal. Det är bråttom att lösa klimatkrisen. Det finns potential i Bergslagen för en utveckling som sätter klimat och hållbarhet före strävan efter pengar och befolkningsökning. När? Tisdag juni 2023 Var? Föreläsning via Zoom. Vad? Alasdair Skelton, professor i geologi och petrologi ger oss föreläsningen Klimatkrisen – vi […]

Länk till föreläsningen om klimatkrisen på vår youtubekanal.

Det är bråttom att lösa klimatkrisen. Det finns potential i Bergslagen för en utveckling som sätter klimat och hållbarhet före strävan efter pengar och befolkningsökning.

alasdair-skelton-klimatkrisen

När? Tisdag juni 2023

Var? Föreläsning via Zoom.

Vad? Alasdair Skelton, professor i geologi och petrologi ger oss föreläsningen Klimatkrisen – vi kan lösa den. Efterföljande frågestund.

Övrigt. Ingen föranmälan krävs.

Tips: Samlas för knytismiddag denna kväll i föreningsgården och titta på föreläsningen via storskärm. Efteråt kommer ni ha bra uppslag till samtalsämnen och kanske föds leaderprojekt ur kvällen. Exempel på frågor är ”Vad tänker när du lyssnar på föreläsningen?” ”Vad skulle vi kunna göra just här för att bidra till lösningen?” Vill ni ha mer underlag, kika på denna sida: https://mfj.se/documents/maen-i-klimatkrisen. Eller mejla vivi@leaderbergslagen.eu för vägledning.

Sprid gärna föreläsningen i era kanaler. Vill du skapa ett projekt utifrån det du lärt dig? kontakta oss.

bild med text datum och tid för föreläsning alasdair skelton

Nyfiken på Alasdair Skelton?

Artikel i tidningen Syre. Alasdair Skelton: “Att övertala en klimatförnekare är total waste of time

Föreläsning på Urtbildningsradion play. Klimatkrisen vi kan lösa den