Leader Bergslagen söker revisor

Offertförfrågan revisionstjänster Leader Bergslagen söker godkänd eller auktoriserad revisor för åren 2023–2029. Leader Bergslagen är en ideell förening vars ändamål är att vara en katalysator för lokalt ledd utveckling i allmänhet och bedriva leaderverksamhet i synnerhet. Föreningen är av ideell, allmännyttig karaktär utan ekonomiskt vinstintresse. Leader Bergslagen bedriver verksamhet inom Leader 2023–2027 enligt den lokala […]

Offertförfrågan revisionstjänster

Leader Bergslagen söker godkänd eller auktoriserad revisor för åren 2023–2029.

Leader Bergslagen är en ideell förening vars ändamål är att vara en katalysator för lokalt ledd utveckling i allmänhet och bedriva leaderverksamhet i synnerhet. Föreningen är av ideell, allmännyttig karaktär utan ekonomiskt vinstintresse.

Leader Bergslagen bedriver verksamhet inom Leader 2023–2027 enligt den lokala utvecklingsstrategin och de stadgar som Jordbruksverket har godkänt samt följer de regler som är tillämpliga för leaderföreningar.

Leaderföreningen omfattas av lagen (2016:1145) om offentlig upphandling (LOU).

Leader Bergslagen önskar anlita en revisor och en revisorsersättare till uppdraget att granska styrelsens förvaltning och räkenskaper för verksamhets- och räkenskapsåren 2023–2029. Leader Bergslagen har avtal med CÖ Redovisning i Nora som sköter föreningens bokföring, bokslut och biträder föreningen vid deklaration.

Leverantör av tjänsten

  • Skall leverera revision i enlighet med föreningens stadgar.
  • Skall ha erfarenhet av arbete med såväl ideell som offentlig organisation, då vår verksamhet är ideell men följer offentlig.
  • Skall ha sitt huvudsäte i någon av kommunerna Nora, Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg, Ludvika, Smedjebacken, Norberg, Skinnskatteberg, Surahammar eller Fagersta.
  • Fakturerar årligen efter genomförd revision. Betalningsvillkor skall vara 30 dagar netto.
  • Offert skall anges som fast pris/år.

Avtalstiden är 2023–2029 med 1 års ömsesidig uppsägningstid.

Kontaktperson i ärendet är Vivi Båvner, Verksamhetsledare, vivi@leaderbergslagen.eu

Er offert ska vara oss tillhanda senast 8 november 2023 och sänds via mejl. Vid tilldelning är det särskilt meriterande med tidigare erfarenhet av arbete med leaderföreningar.