Vad vill ungdomarna?

Två korta frågor till er ungdomar Enkät om ”ungdomschecken”. Checkarna kommer vara projektpengar som målgruppen 13-25 åringar kommer kunna söka för att göra ”Bergslagen till en bättra plats att besöka, bo och verka i”. Kortfattat: skapa och genomföra projekt drivna av och för ungdomar. Det kan vara inom en rad områden, tex. att skapa evenemang, […]

Två korta frågor till er ungdomar

Enkät om ”ungdomschecken”. Checkarna kommer vara projektpengar som målgruppen 13-25 åringar kommer kunna söka för att göra ”Bergslagen till en bättra plats att besöka, bo och verka i”. Kortfattat: skapa och genomföra projekt drivna av och för ungdomar. Det kan vara inom en rad områden, tex. att skapa evenemang, prova-på-aktiviteter, studiebesök, mötesplatser, miljöprojekt mm.

För att föreningen Leader Bergslagen som finansierar checkarna ska kunna veta vilka önskemål som finns, behöver vi få in så många enkätsvar som möjligt under mars månad.

Hoppas du som är mellan 13-25 år kan vara till hjälp. Det finns inga krav kopplade till enkäten och den är helt anonym. Två frågor.

Länk till Menti-enkäten.

Eller scanna QR koden.

mentimeter_qr_code_ungdomsenkat

Frågorna i enkäten är

1: Leader Bergslagen finansierar ungdomars projektidéer. Vilka av följande inriktningar låter intressanta? Du kan välja en eller flera.

2: Om du fick några tusen kronor till en idé, vad skulle du vilja göra? Här har du möjlighet att ge flera förslag på grejer som skulle kunna bli ett ”ungdomsprojekt”.

Ungdomscheckar är enklare projekt som söks på hemsidan när de väl lanseras senare under 2023.

För att se ett exempel på ungdomscheck, kika på SVT klippet om utomhusbio.