Välkommen till kansliet Petra

Berätta om dig – Jag har arbetat strategiskt och operativt med projektledning, verksamhetsutveckling och marknadsföring i en digital värld i många år. Med ett brinnande intresse för landsbygdsutveckling ser jag verkligen fram emot att tillsammans med Vivi få göra Leader Bergslagens kansli till något alldeles extra. – Jag bor med min man och våra två […]

Berätta om dig

– Jag har arbetat strategiskt och operativt med projektledning, verksamhetsutveckling och marknadsföring i en digital värld i många år. Med ett brinnande intresse för landsbygdsutveckling ser jag verkligen fram emot att tillsammans med Vivi få göra Leader Bergslagens kansli till något alldeles extra.

– Jag bor med min man och våra två barn i Löa i Lindesbergs kommun. Vi valde livet i Löa och Bergslagen och lämnade Stockholm 2017.

Vad ska du göra på Leader Bergslagen?

– Jag kommer bl.a. vägleda och hjälpa projektsökande i den administrativa processen och handlägga projekt till Jordbruksverket.

När kommer man i kontakt med dig?

– Vi har inget fysiskt kontor, Leader Bergslagens kansli kommer istället åka runt till våra kommuner, samt ha digitala möten. Jag nås på mejl: petra@leaderbergslagen.eu och telefon: 0760-369 886.

Berätta om ditt smultronställe i Bergslagen!

– Skogen, jag älskar skogen i Bergslagen. Plocka svamp, gå en långpromenad med hunden eller ta en ridtur. På sommaren är en tur med Plaskus till Alntorps Ö i Nora ett måste. Vardagslyx, just nu, är utsikten från hemmakontoret, från mitt skrivbord har jag utsikt över Löa Hytta och påminns varje dag om hur vackert Bergslagen är och vilka fantastiska kulturarv som finns kvar.