Verksamhetsledare Vivi Båvner – Hej!

Berätta om dig – Min arbetsbakgrund följer en röd tråd, att jobba med miljömässig hållbarhet på olika sätt. Jag jobbade för Leader Bergslagen i förförra omgången som projektledare för ungdomar samt ett omställningsprojekt. – Under tiden som vi inte hade programverksamhet på Leader dedikerade jag min arbetstid åt folkbildningen. Integrationsprojekt på folkhögskolan samt utbildning av […]

Berätta om dig

– Min arbetsbakgrund följer en röd tråd, att jobba med miljömässig hållbarhet på olika sätt. Jag jobbade för Leader Bergslagen i förförra omgången som projektledare för ungdomar samt ett omställningsprojekt.

– Under tiden som vi inte hade programverksamhet på Leader dedikerade jag min arbetstid åt folkbildningen. Integrationsprojekt på folkhögskolan samt utbildning av folkhögskolor i Agenda 2030.

– Jag ser mig som en modern gröna-vågare. Uppvuxen i staden tog jag och livskamraten vårt pick och pack och valde landsbygden. I Bergslagen finns möjligheten att leva ett underbart, jordnära liv som jag ibland delar med mig av i @bavnermiljo.

Vad ska du göra på Leader Bergslagen?

– Jag är verksamhetsledare och bemannar kansliet tillsammans med Petra.

När kommer man i kontakt med dig?

– Vi har inget fysiskt kontor, Leader Bergslagens kansli kommer istället åka runt till våra kommuner, samt ha digitala möten. Jag nås på mejl: vivi@leaderbergslagen.eu och telefon: 070-0136901

Berätta om ditt smultronställe i Bergslagen!

– Då måste jag få säga Baggå skola B&B, mitt i centrum av Leaderområdet – rakt inne i skogen. Och fortsätter jag norrut därifrån finns det så många fina sjöar att stanna vid, ta ett dopp och äta matsäck. I Malingsbo-kloten-området.